Pajulahdentie 167, 15560 Nastola asiakaspalvelu@pajulahti.com (03) 8855 200

some-instasome-fbico-yt

Rekrytointi

Töihin Seikkailupuistoon?

Työntekijöiden haku kaudelle 2023 on käynnissä! Mikäli koet nauttivasi ulkoilmasta, olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja seikkailuliikuntahenkinen, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 28.2.2023 mennessä osoitteeseen olli.salo@pajulahti.com

Tarpeen mukaan olemme hakijoihin yhteydessä ja paikka voi olla sinun!

Työn luonne

Osana seikkailupuiston henkilökuntaa autat luomaan huikean, turvallisen ja elämyksellisen asiakaskokemuksen. Seikkailupuiston työssä toimit asiakaspalvelutehtävissä koostuen mm. asiakkaiden ohjeistamisesta, ratojen ja välineiden tarkastamista sekä lippujen ja oheistuotteiden myymistä. Työntekijät koulutetaan huhtikuun aikana ohjaajan tehtäviin. Osa hakijoista tulee toimimaan pelastajan tehtävissä, johon tarjoamme myös lisäkoulutuksen. Työsuhde tulee ajoittumaan toukokuun ja lokakuun välille, ja pitää sisällään myös iltavuoroja ja viikonloppuja.

Ohjaajien on oltava 18 vuoden ikäisiä, vastuullisia ja hyvän asiakaspalvelutaidon omaavia. Ohjaus tapahtuu pääosin Suomen ja Englannin kielillä. Muu kielitaito on eduksi, kuten myös aikaisempi työkokemus seikkailupuistossa, suoritetut ensiapukurssit, asiakaspalvelu- ja ohjaajakokemus sekä kassatyön osaaminen.

Pajulahden Seikkailupuisto