Pajulahdentie 167, 15560 Nastola asiakaspalvelu@pajulahti.com (03) 8855 200

some-instasome-fbico-yt

Valtteri Bottas vihki Pajulahden Seikkailupuiston käyttöön

16.6.2015

Valtteri Bottas vihki Pajulahden Seikkailupuiston käyttöön

Sunnuntaina 14.6. vietetyissä ”Pajuketun” Seikkailupuiston avajaisissa vallitsi sateisesta säästä huolimatta iloinen ja reipas tunnelma.

Vihkiäisten odotettu vieras ja Nastolan oma poika, formulakuski Valtteri Bottas ajoi polkuautoilla kilpaa pienten faniensa kanssa, kirjoitteli nimmareita ja vastaili juontaja Ilkka Varmavuon sekä median esittämiin kysymyksiin. Pajulahti on Valtterille tuttu paikka. Villähteellä lapsuutensa asunut ja sinne kesämökkiä parhaillaan rakentava mies käy Pajulahdessa harjoittelemassa kotona ollessaan.

Orimattilalainen Mari Sipiläinen tuli seikkailupuiston avajaisiin yhdessä kummityttöjensä Ainon ja Aadan kanssa. ”Seikkailupuistossa kiipeileminen oli kivaa ja sopivasti haastavaa. Kiersimme tyttöjen kanssa suurimman osan radoista. Varmasti tulemme vielä uudestaan”, Mari Sipiläinen kertoo.

Pajulahden liikuntapalvelupäällikkö Semi Nuorala oli tyytyväinen päivän antiin. ”Valtteri on uskomattoman rento ja hyväntuulinen urheilija. Hänellä oli aikaa jutustella kaikkien kanssa ja olla juuri sellainen esikuva, jollainen nuoren ja menestyvän urheilijan odotetaankin olevan. Huono sää verotti varmasti avajaisten osallistujakuntaa, mutta paikalla olleet viihtyivät hyvin. Seikkailupuistossa on vieraillut toiminnan toukokuun lopun käynnistymisen jälkeen jo 1500 kävijää.”

-Taru Schroderus