Pajulahdentie 167, 15560 Nastola asiakaspalvelu@pajulahti.com (03) 8855 200

some-instasome-fbico-yt

Seikkailukausi 2020 käyntiin 16.5. lauantaina!

11.5.2020

Seikkailukausi 2020 käyntiin 16.5. lauantaina!

Rajoitusten purkaminen käynnistyy Suomessa ja ensimmäisessä aallossa kunnalliset ulkoliikuntapaikat avautuvat 14.5. ja kyseisten paikkojen hyödyntäminen liikkumiseen mahdollistuu virallisesti. Lähes kaikki Seikkailupuistot avaavat ovensa ja näin myös Pajulahden Seikkailupuisto avataan yleisölle 16.5. lauantaina.

THL:n ohjeistukset omasta käsihygieniasta, yskimisestä ja turvaväleistä on tärkeä muistaa myös seikkailupuistoon tultaessa, seikkailun aikana ja lähtiessä puistosta. Aluehallintoviraston ohjeiden mukaan on syytä edelleen välttää yli 10 hengen kokoontumisia, tungosta ja ihmisjoukkoja. Ohjeiden, määräysten ja yleisen turvallisuuden vuoksi seikkailupuiston käytänteitä on jouduttu muokkaamaan olosuhteita vastaaviksi. Kaikkien seikkailijoiden tulee käyttää hansikkaita seikkailun aikana. Kyseisiä, sopivia suojavälineitä on ostettavissa myös puiston ”kannolta”. Turvavälit huomioiden tehtäväelementeillä ja elementtien välisillä lavoilla saa olla vain yksi henkilö kerrallaan. Lähdöt / harjoitteluradan suorittaminen tehdään seurue (max. 10 hlöä) / perhe kerrallaan. Muuten harjoitteluradalle meno suoritetaan yksitellen ”jonotusperiaatteella” ja turvaväli huomioiden. Pajulahden seikkailupuisto levittäytyy usean hehtaarin alueelle ja radoilla (14 kpl) on pituutta kaiken kaikkiaan 2 km. Ohjeistus huomioiden (pienet liikuntapaikat) yhdellä yksittäisellä radalla / liikuntapaikalla voi olla kerrallaan 10 henkilöä.

Seikkailupuistomme vastaa välineiden tulvallisuudesta ja hygieniasta, joten desinfioimme seikkailuvälineet jokaisen käytön jälkeen.

Tulethan paikan päälle vain, jos tunnet olosi täysin terveeksi. Varaudu seikkailuun tullessasi ottamaan mukaan rehtiä ja reipasta seikkailumieltä.

Tervetuloa ulkoilemaan kanssamme!

PS. Henkilökuntamme suosittelee lähimaksua, jos mahdollista!