Pajulahdentie 167, 15560 Nastola asiakaspalvelu@pajulahti.com (03) 8855 200

some-instasome-fbico-yt

Ryhmäydy Tiimiksi

24.5.2018

Ryhmäydy Tiimiksi

Pajulahden Seikkailupuiston ryhmille suunnattu huikea uutuus on nyt saatu käyttöön! Seikkailupuistoomme on rakennettu ryhmänä suoritettavia tiimielementtejä, joita ratkoessa joudutaan toimimaan yhdessä ja varmistamaan tehtävien turvallinen suorittaminen. Tiimitehtävät aloitetaan aina lämmitellen maankamaralla, jonka jälkeen siirrytään haastavampiin korkeuksissa suoritettaviin tiimielementtitehtäviin. Toiminta tapahtuu aina ohjatusti ja valvonnassa. Tehtäviä ratkoessa tiimistä löytyy uusia puolia – esille nousee yllättäviäkin asioita, joita aikaisemmin ei ole välttämättä huomattu. Tarkka havainnointi ja keskustelu tehtävien jälkeen auttavat tiimiä kehittämään yhteistoimintaa ja -työtä. Varaa yrityksellesi ja ryhmällesi taatusti erilainen, hauska, haastava ja ennen kaikkea ryhmäyttävä toimintapaketti!

Ryhmäytymispaketti 1. 120min

Sisältää puoli tuntia eri tutustumistehtäviä maan tasolla ja yhden seikkailupuiston tiimielementtitehtävän läpikäynnin sekä tehtävän jälkeisen purkukeskustelun.

Hinta 350 € / ryhmä (max. 12 henkilöä)

Ryhmäytymispaketti 2. 180 min

Sisältää puoli tuntia eri tutustumistehtäviä maan tasolla ja kahden eri seikkailupuiston tiimielementtitehtävän läpikäynnin sekä tehtävän jälkeisen purkukeskustelun.

Hinta 450 € / ryhmä (max. 12 henkilöä)

 

Ryhmäkoko

Min. 6 hlöä, Max. 12 hlöä. (isommat ryhmät 2 -3 ohjaajaa)* Sopii nuorille ja aikuisille, kehittää ryhmätyötaitoja ja tukee tiimiytymistä.

 

Lisätietoa ja varaukset:

Elli Toivanen / Yritystapahtumat ja kokoukset, ryhmien virkistys ja -tykypäivät

+358 44 7755 208 elli.toivanen@pajulahti.com

Pirjo Tillonen / Yritystapahtumat ja kokoukset, ryhmien virkistys ja -tykypäivät

+358 44 7755 205 pirjo.tillonen@pajulahti.com

Pajulahden opettaja ryhmäytymässä Jaakobin portailla: katso video

Lataa esite: Ryhmäydy tiimiksi