Pajulahdentie 167, 15560 Nastola asiakaspalvelu@pajulahti.com (03) 8855 200

some-instasome-fbico-yt

Ryhmäydy tiimiksi

Pajulahden Seikkailupuiston ryhmille suunnattu huikea uutuus on saatu käyttöön! Seikkailupuistoomme on rakennettu  kolme ryhmänä suoritettavaa tiimielementtejä, joita ratkoessa joudutaan toimimaan yhdessä ja varmistamaan tehtävien turvallinen suorittaminen. Ryhmäytymistehtävät aloitetaan ”pehmeästi” maankamaralla lämmitellen, jonka jälkeen siirrytään haastavampiin korkeuksissa suoritettaviin tiimielementtitehtäviin. Toiminta tapahtuu aina ohjatusti ja valvonnassa. Tehtäviä ratkoessa tiimistä löytyy uusia puolia – esille nousee yllättäviäkin asioita, joita aikaisemmin ei ole välttämättä huomattu. Tarkka havainnointi ja keskustelu tehtävien jälkeen auttavat tiimiä kehittämään yhteistoimintaa ja -työtä. Varaa yrityksellesi ja ryhmällesi taatusti erilainen, hauska, haastava ja ennen kaikkea ryhmäyttävä toimintapaketti!

Ryhmäelementit

  1. Jaakobin portaat
    • Jaakopin portaat ovat tikasmaiset heiluvat raput, joiden ”askelväli” kasvaa ylöspäin noustessa. Tarkoituksena on nousta ylimmäiselle tasolle yhdessä työskennellen ja toista auttaen ilman, että kumpikaan pareista ottaa tukea sivulla olevasta kiinnitysvaijerista. Muu joukkue varmistaa turvallisen nousun.
  2. Riippuvat askelmat
    • Yksi tiimin jäsenistä kiipeä kerrallaan korkeuksiin, astuen riippuvien askelmien päälle, edeten aina viimeiselle tasanteelle. Muu tiimi varmistaa turvallisen etenemisen ja osallistuu askelmien ”stabilointiin”.
  3. Vaijerisilta
    • Pareittain suoritettava tehtävä, jossa toista tukien ja tasapainottaen edetään ohuen vaijerin päällä lavalta toiselle. Apuna etenijöillä on muutama köysi, joista pisintä alhaalla olevat apulaiset voivat ohjata. Muu joukkue varmistaa ylhäällä toimivien turvallisuuden.

Ryhmäytymispaketti 1. 90min

Sisältää puoli tuntia eri tutustumistehtäviä maan tasolla ja yhden seikkailupuiston tiimielementtitehtävän läpikäynnin sekä tehtävän jälkeisen purkukeskustelun.

Hinta 350 € / ryhmä (max. 12 henkilöä)

 

Ryhmäytymispaketti 2. 180 min

Sisältää puoli tuntia eri tutustumistehtäviä maan tasolla ja kahden eri seikkailupuiston tiimielementtitehtävän läpikäynnin sekä tehtävän jälkeisen purkukeskustelun.

Hinta 450 € / ryhmä (max. 12 henkilöä)

 

Ryhmäkoko

Min. 6 hlöä, Max. 12 hlöä. (isommat ryhmät 2 -3 ohjaajaa)* Sopii nuorille ja aikuisille, kehittää ryhmätyötaitoja ja tukee tiimiytymistä.

 

Lisätietoa ja varaukset:

Elli Toivanen / Yritystapahtumat ja kokoukset, ryhmien virkistys ja -tykypäivät

+358 44 7755 208  elli.toivanen@pajulahti.com

Riina Karhu / Yritystapahtumat ja kokoukset, ryhmien virkistys ja -tykypäivät

+358 44 7755 202 riina.karhu@pajulahti.com

Pajulahden opettaja ryhmäytymässä Jaakobin portailla: katso video

Lataa esite: Ryhmäydy tiimiksi