Pajulahdentie 167, 15560 Nastola asiakaspalvelu@pajulahti.com (03) 8855 200

some-instasome-fbico-yt

Pajulahden seikkailupuistoon ohjaajaksi kaudelle 2016!

1.2.2016

Pajulahden seikkailupuistoon ohjaajaksi kaudelle 2016!

Pajulahden seikkailupuisto on yksi Suomen suurimpia seikkailupuistoja. Seikkailupuisto on maastoon ja puustoon rakennettu ratakokonaisuus, joka sisältää mukaansa tempaavia liukuja, haastavampia kiipeilyosuuksia ja kanttia vaativia esteitä niin korkealla kuin hieman alempanakin.

Puiston kausi avataan toukokuun alussa 2016 ja pidetään auki lokakuuhun asti.

Haemme ulkoilmasta nauttivia, reippaita ja oma-aloitteisia työntekijöitä tulevalle seikkailukaudelle. Haluamme, että tulet osana seikkailupuiston henkilökuntaa luomaan asiakkaille huikean ja turvallisen elämyksen. Seikkailupuiston työssä toimit asiakaspalvelutehtävissä ja huolehdit seikkailijoiden turvallisuudesta. Työ pitää sisällään asiakkaiden ohjeistamista, ratojen ja välineiden tarkastamista sekä lippujen ja oheistuotteiden myymistä. Työntekijät koulutetaan huhtikuun aikana ohjaajan tehtäviin. Osa hakijoista tulee myös toimimaan pelastajan tehtävissä, johon tarjoamme myös koulutuksen.

Työsuhde tulee ajoittumaan toukokuun ja lokakuun välille, ja pitää sisällään myös iltavuoroja ja viikonloppuja. Suurin tarve tulee olemaan kesäkuun puolivälistä koulujen alkuun asti. Kaiken kaikkiaan haemme noin kymmentä ohjaajaa töihin.

Ohjaajien on oltava 18 vuoden ikäisiä, vastuullisia ja hyvän asiakaspalvelutaidon omaavia. Ohjaus tapahtuu suomen ja englannin kielillä, muusta kielitaidosta on myös hyötyä. Hakijan eduksi luetaan myös aikaisempi työkokemus seikkailupuistossa, suoritetut ensiapukurssit, asiakaspalvelu- ja ohjaajakokemus sekä kassatyön osaaminen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen semi.nuorala@pajulahti.com viimeistään helmikuun loppuun mennessä. Haastattelut ja päätöksen tulemme tekemään maaliskuun aikana.