Pajulahdentie 167, 15560 Nastola asiakaspalvelu@pajulahti.com (03) 8855 200

some-instasome-fbico-yt

Etsimme ohjaajia sekä pelastajia tulevalle seikkailukaudelle 2022!

18.12.2019

Etsimme ohjaajia sekä pelastajia tulevalle seikkailukaudelle 2022!

Pajulahden Seikkailupuisto on Suomen suurin köysiseikkailupuisto rataelementtien määrässä mitattuna. Kyseessä on maastoon ja puustoon rakennettu ratakokonaisuus, joka sisältää mukaansa tempaavia liukuja, haastavam­pia kiipeilyosuuksia ja kanttia vaativia esteitä niin korkealla kuin hieman alempanakin.

Täydennämme ohjaaja- ja pelastajatiimiämme 3 – 5 uudella työntekijällä. Haemme ulkoilmasta nauttivia, reippaita, oma-aloitteisia ja aktiivisia työntekijöitä tulevalle seikkailukaudelle. Osana seikkailupuiston henkilökuntaa autat luomaan huikean, turvallisen ja elämyksellisen asiakaskokemuksen. Seikkailupuisto-ohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden ohjeistamisesta ja valvomista, ratojen ja välineiden tarkastamisesta sekä lippujen ja oheistuotteiden myyntiä. Työntekijät koulutetaan huhtikuun aikana ohjaajan tehtäviin. Osa hakijoista tulee toimimaan pelastajan tehtävissä, johon tarjoamme myös lisäkoulutuksen.

Työsuhde tulee ajoittumaan toukokuun ja lokakuun välille, ja pitää sisällään myös iltavuoroja ja viikonlopputöitä. Suurin tarve tulee olemaan kesäkuun puolivälistä koulujen alkuun asti.

Ohjaajien on oltava 18 vuoden ikäisiä, vastuullisia ja hyvän asiakaspalvelutaidon omaavia. Ohjaus tapahtuu pääosin Suomen ja Englannin kielillä. Muu kielitaito on eduksi, kuten myös aikaisempi työkokemus seikkailupuistossa, suoritetut ensiapukurssit, asiakaspalvelu- ja ohjaajakokemus sekä kassatyön osaaminen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen olli.salo@pajulahti.com viimeistään 6.3.2022 mennessä. Mahdolliset haastattelut ja päätöksen tulemme tekemään maaliskuun aikana.

Tervetuloa joukkoomme!