Pajulahdentie 167, 15560 Nastola asiakaspalvelu@pajulahti.com (03) 8855 200

some-instasome-fbico-yt

Nastolan oma ”hurjapää” Valtteri Bottas avaa seikkailupuiston 14.6.

1.6.2015

Nastolan oma ”hurjapää” Valtteri Bottas avaa seikkailupuiston 14.6.

Pajulahden seikkailupuistossa vietetään virallisia liikunnallisia avajaisia 14.6. sunnuntaina. Avaamme puiston normaalisti jo kello 12:00. Avajaispäivä on täynnä monipuolista ohjelmaa. Luvassa on mm. polkuautoajot, rangaistuspotkuhaaste, Pajulahden liikunnanohjaajien vetämiä laji- ja liikuntakokeiluja ja tietenkin seikkailua itse puistossa. Pajulahden valmennuskeskus on mukana avajaispäivänä testipisteellä, jossa voit koittaa, mikä on päivän tuloskuntosi. Yhteistyökumppanimme Kanresta tarjoaa kävijöille mm. kahvia, teetä, mehua ja makepalan sokeritasojen tasapainottamiseksi. Lapsille on tarjolla ilmapallotaitureiden muovaamia kettupalloja.

Kaikkien leikkimielisiin haasteisiin osallistujien kesken arvomme loistavia palkintoja, kuten lippuja Pajulahden Seikkailupuistoon, FC-Lahden peleihin ja Iitin golfkierroksille!

Rangaistuspotkuhaasteessa maalitolppien väliin asettuu huikea FC-Lahden maalivahti. Nähtäväksi jää laittaako Valtteri pohjat radalla myös polkuautolla ja vaihtuuko lajiksi ”kettuilu” Pajulahden puistossa, joka vie todennäköisesti Bottaksen mennessään, ainakin pitkien liukujen muodossa.

Avajaispäivänä seikkailulipput vain 20 €, nopeimmat nähdään puissa!

Tervetuloa kokemaan kanssamme liikunnan ja seikkailun riemua 14.6. klo 12:00 lähtien!

Seikkailupuiston_avajaiset_14.6.2015 12:00-16:00