Pajulahdentie 167, 15560 Nastola asiakaspalvelu@pajulahti.com (03) 8855 200

some-instasome-fbico-yt

Turvallisuus

TUV A-Tyypin tarkastustodistus 50

Turvallisuus

Seikkailuradoillemme on tehty standardin SFS-EN 15567-1 mukainen riippumaton TUV A-Tyypin tarkastus ja näin ollen koko puisto on tyyppihyväksytty sekä CE merkitty. Puisto-ohjaajamme ovat saaneet ERCA:n (European Ropes Course Association) virallisen seikkailupuisto-ohjaajan ja pelastajan koulutuksen. Suoritamme vuosittain standardin mukaiset tarkastukset, kuten vuositarkistuksen ja arboristin tekemän puustotarkistuksen. Puistomme asiakkaat käyttävät kokovartalovaljaita ja vuorotellen lukkiutuvia sulkurenkaita, jolloin seikkailija on aina varmistettuna turvalinjaan. Sääntöjä noudatettaessa järjestelmät takaavat turvallisen ja elämyksellisen köysiseikkailukokemuksen.

Sää

Toiminta tapahtuu ulkona ja sää asettaa seikkailulle tiettyjä rajoituksia. Toiminnan keskeyttämisen perusteita:

– Ukonilma

–  Voimakas tuuli yli 6 Boforia = Navakka tuuli 10,8-13,8 m/s

Kyseisten tilanteiden lisäksi puiston toiminnan pakkasraja on -10 C°

Sään tai muiden poikkeustilanteiden vuoksi osa tai kaikki radat voidaan joutua sulkemaan. Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Turvallisuutta lisää myös seikkailusääntöjen tiedostaminen ja noudattaminen. Kannustamme kaikkia tutustumaan sääntöihin ennen puistoon tuloa. Toiminnan nopeuttamiseksi paikan päällä suostumusosion tulostaminen ja allekirjoittaminen on hyvä tehdä jo kotona.

Reilun seikkailun pelisäännöt