Pajulahdentie 167, 15560 Nastola asiakaspalvelu@pajulahti.com (03) 8855 200

some-instasome-fbico-yt

Alueen palvelut

Seikkailupuisto

  • Toimipisteellä on myynnissä virvokkeita sekä jäätelöitä.

Pajulahden päärakennus

kanrestalogo

Kahvila Sekkari Pajulahtihallissa

    • Joka päivä tarjolla edullisesti: Jäätelöä, limuja ja mehuja. Tuoreita paikan päällä leivottuja leivonnaisia, makeaa ja suolaista (saatavana myös mukaan). Aromikasta arabica-kahvia suoraan Keniasta, jota saa vain täältä ja Vekkarista. Myös teetä ja maitosuklaakaakaota tarjolla.
    • Kahvila on auki kun auki-kyltti on viitalla, ständi ja varjo on ulkona, myös aukioloaikojen ulkopuolella, koska huomioimme tapahtumat halleilla

Seikkailupuiston lähimmät WC-tilat sekä vesipiste löytyvät parkkipaikan läheisyydestä jäähallista tai Pajulahtihallista. Pajulahtihallista löytyy tarvittaessa myös pukuhuoneet.

Muut alueen monipuoliset palvelut löydät Liikuntakeskus Pajulahden sivuilta. https://pajulahti.com/

Liikuntasetelit ja -kortit

Liikuntakeskus Pajulahdessa käyvät maksuvälineenä Smartum -liikunta- ja kulttuurisetelit sekä -kortti, Tyky kulttuuri ja liikunta seteli Virike-setelit ja -kortti, Ticket Mind&Body – ja Duo-kortit sekä Sporttipassi. Sporttipassi käy maksuvälineenä pelkästään vastaanotossa. Liikuntakortin tai -setelin haltija voi maksaa oman liikuntaharrastuksensa näillä maksuvälineillä. Maksuväline on henkilökohtainen. Työnantaja antaa edun työntekijälle tämän henkilökohtaiseen virkistäytymiseen. Sillä ei voi maksaa esimerkiksi lapsen tai muiden perheenjäsenten liikuntaharrastuksia.