Pajulahdentie 167, 15560 Nastola asiakaspalvelu@pajulahti.com (03) 8855 200

some-instasome-fbico-yt

Info

Pajulahden Seikkailupuisto

Seikkailupuisto on maastoon ja puustoon rakennettu ratakokonaisuus, joka sisältää mukaansa tempaavia liukuja, haastavampia kiipeilyosuuksia sekä kanttia vaativia tehtäviä niin korkealla kuin hieman alempanakin. Voit itse valita radan, mistä aloitat ja edetä pikku hiljaa kohti vaikeampia ratoja. Pajulahden seikkailupuisto on aktiivinen huvipuisto, jossa seikkailija etenee käyttäen omaa kehoaan ja ongelmanratkaisukykyään.

Pajulahden seikkailupuistossa on nyt 14 eri ratakokonaisuutta (+2 harjoittelurataa), joissa 177 erilaista estettä ja tehtävää yli 2,4 km matkalla. Tartu haasteeseen ja kiipeä seikkailuun!

Seikkailupuistomme laajeni jälleen huhtikuussa 2018! Laajennuksen jälkeen puistomme kokonaiselementtimäärä nousi siis huikeaan 177 elementtiin ja yhteismitta yli 2,4 km. Uusina ratoina alueelle rakennettiin 2 lasten rataa ja yksi korkeuksissa liittelevä liukurata sekä uusi harjoittelurata, joka nopeuttaa seikkailijoiden pääsemistä varsinaisille radoille ruuhkahuippujen aikana. Tervetuloa testaamaan Suomen suurin seikkailupuisto ja uudet ratakokonaisuudet!

Ratakartta

Yleisesite Pajulahden Seikkailupuisto

erkki2Swingikettu väritön