Pajulahdentie 167, 15560 Nastola asiakaspalvelu@pajulahti.com (03) 8855 200

some-instasome-fbico-yt

Huikein kesätyö ikinä!

16.11.2016

Huikein kesätyö ikinä!

Olisiko sinusta ohjaajaksi Pajulahden seikkailupuistoon kaudelle 2017?

Pajulahden Seikkailupuisto on Suomen suurin köysiseikkailupuisto rataelementtien määrässä mitattuna. Kyseessä on maastoon ja puustoon rakennettu ratakokonaisuus, joka sisältää mukaansa tempaavia liukuja, haastavam­pia kiipeilyosuuksia ja kanttia vaativia esteitä niin korkealla kuin hieman alempanakin.

Puiston kausi avataan huhti-toukokuun alussa 2017 ja pidetään auki aina lokakuuhun asti.

Haemme ulkoilmasta nauttivia, reippaita, oma-aloitteisia ja aktiivisia työntekijöitä tulevalle seikkailukaudelle. Haluamme, että tulet osana seikkailupuiston henkilökuntaa luomaan asiakkaille huikean ja turvallisen elämyksen. Seikkailupuiston työssä toimit asiakaspalvelutehtävissä ja huolehdit seikkailijoiden turvallisuudesta. Työ pitää sisällään asiakkaiden ohjeistamista, ratojen ja välineiden tarkastamista sekä lippujen ja oheistuotteiden myymistä. Työntekijät koulutetaan huhtikuun aikana ohjaajan tehtäviin. Osa hakijoista tulee toimimaan pelastajan tehtävissä, johon tarjoamme myös koulutuksen.

Työsuhde tulee ajoittumaan toukokuun ja lokakuun välille, ja pitää sisällään myös iltavuoroja ja viikonloppuja. Suurin tarve tulee olemaan kesäkuun puolivälistä koulujen alkuun asti. Kaiken kaikkiaan haemme noin kymmentä ohjaajaa töihin.

Ohjaajien on oltava 18 vuoden ikäisiä, vastuullisia ja hyvän asiakaspalvelutaidon omaavia. Ohjaus tapahtuu suomen ja englannin kielillä, muusta kielitaidosta on myös hyötyä. Hakijan eduksi luetaan aikaisempi työkokemus seikkailupuistossa, suoritetut ensiapukurssit, asiakaspalvelu- ja ohjaajakokemus sekä kassatyön osaaminen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen semi.nuorala@pajulahti.com viimeistään helmikuun loppuun mennessä. Mahdolliset haastattelut ja päätöksen tulemme tekemään maaliskuun aikana.

Tervetuloa joukkomme!