Pajulahdentie 167, 15560 Nastola asiakaspalvelu@pajulahti.com (03) 8855 200

some-instasome-fbico-yt

Alueen palvelut

Seikkailupuisto

  • Toimipisteellä on myynnissä virvokkeita sekä jäätelöitä.

Pajulahden päärakennus

kanrestalogo

Kahvila Sekkari Pajulahtihallissa

    • Joka päivä tarjolla edullisesti: Jäätelöä, limuja ja mehuja. Tuoreita paikan päällä leivottuja leivonnaisia, makeaa ja suolaista (saatavana myös mukaan). Aromikasta arabica-kahvia suoraan Keniasta, jota saa vain täältä ja Vekkarista. Myös teetä ja maitosuklaakaakaota tarjolla.
    • Kahvila on auki kun auki-kyltti on viitalla, ständi ja varjo on ulkona, myös aukioloaikojen ulkopuolella, koska huomioimme tapahtumat halleilla

Seikkailupuiston lähimmät WC-tilat sekä vesipiste löytyvät parkkipaikan läheisyydestä jäähallista tai Pajulahtihallista. Pajulahtihallista löytyy tarvittaessa myös pukuhuoneet.

Muut alueen monipuoliset palvelut löydät Liikuntakeskus Pajulahden sivuilta. https://pajulahti.com/

Liikuntasetelit ja -kortit

Liikuntakeskus Pajulahdessa käyvät maksuvälineenä Smartum -liikunta- ja kulttuurisetelit sekä –kortti, Tyky kulttuuri ja liikunta seteli Virike-setelit ja –kortti, Ticket Mind&Body – ja Duo-kortit sekä Sporttipassi. Sporttipassi käy maksuvälineenä pelkästään vastaanotossa. Liikuntakortin tai –setelin haltija voi maksaa oman liikuntaharrastuksensa näillä maksuvälineillä. Maksuväline on henkilökohtainen. Työnantaja antaa edun työntekijälle tämän henkilökohtaiseen virkistäytymiseen. Sillä ei voi maksaa esimerkiksi lapsen tai muiden perheenjäsenten liikuntaharrastuksia.