Pajulahdentie 167, 15560 Nastola asiakaspalvelu@pajulahti.com (03) 8855 200

some-instasome-fbico-yt

Alueen palvelut

Seikkailupuiston kioski

Seikkailupuiston yhteyteen sijoitetusta jäätelökioskista on saatavilla sensonkiaikoina virvokkaita, kahvia, sämpylöitä, pullaa ja tietenkin erinlaisia herkullisia jäätelöitä! Kioski on pääsääntöisesti avoinna seikkailupuiston aukioloaikoina, kuitenkin säävarauksella.

Ruokaravintola ja kahvila

Pajulahden päärakennus, Ravintola Iso-Kukkanen ja Keihäs-Cafe

kanrestalogo

Seikkailupuiston lähimmät WC-tilat löytyvät parkkipaikan läheisyydestä jäähallista tai Pajulahtihallista kahvila Sekkarin aukioloaikoina. Pajulahtihallista löytyy tarvittaessa myös pukuhuoneet.

Muut alueen monipuoliset palvelut löydät Liikuntakeskus Pajulahden sivuilta.

Pajulahti_OTC_logo_vaaka

Liikuntasetelit ja -kortit

Liikuntakeskus Pajulahdessa käyvät maksuvälineenä Smartum -liikunta- ja kulttuurisetelit sekä –kortti, Tyky kulttuuri ja liikunta seteli Virike-setelit ja –kortti, Ticket Mind&Body – ja Duo-kortit sekä Sporttipassi. Sporttipassi käy maksuvälineenä pelkästään vastaanotossa. Liikuntakortin tai –setelin haltija voi maksaa oman liikuntaharrastuksensa näillä maksuvälineillä. Maksuväline on henkilökohtainen. Työnantaja antaa edun työntekijälle tämän henkilökohtaiseen virkistäytymiseen. Sillä ei voi maksaa esimerkiksi lapsen tai muiden perheenjäsenten liikuntaharrastuksia.