Pajulahdentie 167, 15560 Nastola asiakaspalvelu@pajulahti.com (03) 8855 200

some-instasome-fbico-yt

Info

Pajulahden Seikkailupuisto

Seikkailupuisto on maastoon ja puustoon rakennettu ratakokonaisuus, joka sisältää mukaansa tempaavia liukuja, haastavampia kiipeilyosuuksia ja kanttia vaativia esteitä niin korkealla kuin hieman alempanakin. Voit itse valita radan, mistä aloitat ja edetä pikku hiljaa kohti vaikeampia ratoja. Pajulahden seikkailupuisto on aktiivinen huvipuisto, jossa seikkailija etenee käyttäen omaa kehoaan ja ongelmanratkaisukykyään.

Pajulahden seikkailupuistossa on 11 eri ratakokonaisuutta, joissa 142 erilaista estettä ja tehtävää 1,9 km matkalla. Tartu haasteeseen ja kiipeä seikkailuun!

Seikkailupuistomme laajenee jälleen huhtikuussa 2018! Laajennuksen jälkeen puistomme kokonaiselementtimäärä nousee huikeaan 176 elementtiin ja yhteismitta yli 2,4 km. Uusina ratoina alueelle rakentuu 2 lasten rataa ja yksi korkeuksissa liittelevä liukurata sekä uusi harjoittelurata, joka nopeuttaa seikkailijoiden pääsemistä varsinaisille radoille ruuhkahuippujen aikana. Tervetuloa testaamaan Suomen suurin seikkailupuisto ja uudet ratakokonaisuudet!

Yleisesite Pajulahden seikkailupuisto

erkki2Swingikettu väritön